Fora

L'establiment es troba als afores de Vilavenut i està envoltat de zones verdes àmplies que es poden utilitzar per a esports i estacionaments durant l'estada. Està dissenyat per a la vida familiar amb una piscina envoltada d'una zona de platja i mobles de jardí, una barbacoa i un petit estany amb animals de granja. Els exteriors destaquen pels seus prats i jardins, formen un espai verd molt ampli amb vista oberta sobre moltes espectaculars postes de sol i colors canviants. La tranquil·litat i la resta seran els ingredients principals per a tots aquells que vulguin gaudir de la casa.

instal·lacions

  • Gran jardí amb zona de barbacoa
  • Piscina d'ús privat de 6 per 12 metres, ballada per  per segurat.  A 6 Km hi ha el club nautic de Banyoles, és la zona de  bany public més propera.
  • Extensa zona de gespa per jocs de pilota, una porteria de fulbol i jocs infantils. A 300 metres de la casa hi ha una pista amb cistelles de basquet i porteries de futbol   de ús públic.
  • Restaurant a poca distància, Can Salvi.
  • Excel·lent base para explorar els diversos llocs de interès de la zona

Consulteu totes les instal·lacions

La terrassa

La terrassavistes al jardí i als camps. Des de la terrassa, hi ha una escala que va  directament al jardí i l’àrea de la piscina.

El jardí

Baixant  la escala de la terrassa trobem una barbacoa fixa .El jardí en aquest costat de la  casa té una vista molt maca i està parcialment plantat amb oliveres. Es pot utilitzar per una amplia gama de activitats externes.

Al altre  costat de la casa hi ha  un àrea similar a un prat que es pot emprar per una amplia varietat de activitats, com jugar jocs de pilota, jugar a fet i amagar o simplement per estacionar.

La piscina

Hi Ha una piscina de ús privat de 6 per 12 metres, ballada per segurat. La zona de bany municipal més propera està a 6 km, el club nàutic de Banyoles al costat de l'estany.